banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato

'Redçi' Ak Partililerin ismi bu listede mi

Bu isimler kimler? Ak Partili Faruk Koca'nın bir kağıda yazdığı 'oy vermeyen 7 Ak Partili'nin ismi'ni yazarken görüntülendi. İşte listede yazanlar:

Anayasa teklifinin 'parti kapatma davalarının açılabilmesini TBMM'nin izin vermesi' şartına bağlayan 8. madde, 330 barajını aşamadığı, için paketten düştü. AK Parti'de şimdi kimlerin maddeye 'ret oyu' verdiği araştırılmaya başlandı. Ak Partili Faruk Koca'nın bir kağıda yazdığı 'oy vermeyen 7 Ak Partili'nin ismi' objektiflere yansıdı.

İKİSİ ESKİ BAKAN DİĞER TOPTAN

327 kabul oyu çıktığı dikkate alındığında, Ak Parti'nin 8 ila 12 arasında vekil firesi olduğu ortaya çıktı. Ak Parti Ankara Milletvekili Faruk Koca'nın, teklifin diğer maddelerinin oylamasını takip ederken, bir kağıda, aralarında Vahit Erdem, Köksal Toptan, Murat Başesgioğlu, Reha Çamuroğlu, Kürşat Tüzmen'in de aralarında bulundugu bir grup AK Partili'nin isimlerini yazması, "AK Parti, fire hesabı yapıyor" yorumlarına neden oldu.

haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.