banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

Prof. Dr. Atilla Yayla Suruç'a geliyor

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü Siyaset ve Sosyal Bil. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla Yayla, AK Parti Suruç İlçe Teşkilatının organize ettiği “Nasıl Bir Anayasa” adlı konferansa katılmak için Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’ne geliyor.

30 Ekim 2010 Pazar günü Vali Ziya Çoker İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda yapılacak “Nasıl Bir Anayasa” konferansına partililerin yanı sıra Suruçluların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Prof. Dr. Atilla Yayla’nın birçok kitabı yayınladığı gibi, Zaman gazetesinde zaman zaman makaleleri yayınlanıyor.

Daha önce de AK Parti Suruç İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen “Demokratik Açılım ve Yeni Anayasa” konferansına Zaman Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Mümtaz’er Türköne ve Taraf Gazetesi Yazarı Sosyolog Ferhat Kentel katılmışlardı.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.