banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Prof. Bağlı, hastaları ziyaret ederek moral verdi

Prof. Dr. Mazhar Bağlı ilk olarak Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik makamında Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Cihan Erkmen, Başhekim Dr. Mehmet Gülüm ve Halk sağlığı Müdürü Yaşar Şimşek ile görüştü, hastane hakkında bilgi aldı.

Görüşmenin ardından Prof. Dr. Mazhar Bağlı, hastanede yatan hastaları ziyaret etti, onlara karanfil dağıtıp geçmiş olsun temennisinde bulundu. Daha sonra  hastane bahçesinde bekleyen hasta yakınlarını ziyaret eden Prof. Bağlı, onlara şifa dileyip dua talebinde bulundu.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Bağlı, AK Parti'nin sağlık sektöründe Türkiye'de gerçek anlamda bir devrim yaptığını söyledi.

Eski Türkiye'de SSK'lı, Bağ-Kur'lu, Memur, Emekli diye ayırımın olduğu, vatandaşın istediği hastaneye gidemediğini buna bağlı olarak hastanelerde uzun kuyrukların olduğunu hatırlatan Bağlı, Yeni Türkiye'de bu tablonun tamamen değiştiğini ve insanların istediği zaman istediği hastaneyi hatta doktorunu dahi tercih etme hakkına sahip olduğunu vurguladı.

Şanlıurfa'da 400 Yataklı Eyyübiye Hastanesi ve Harran Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nin inşaatların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Bağlı, "Şanlıurfa'ya Türkiye'nin en büyük 7. iline sağlık anlamında Cumhuriyet'ten bu yana yapılan hizmetin daha fazlası yapıldı son 12 yılda. yeter mi tabiki yetmez, Şanlıurfa sağlıkta Türkiye'nin önde gelen illerinden biri olacak. Bizler buna inanıyoruz halkımızda inansın" dedi.

Milletin artık eski sıradan seçim vaatlerine kanmadığını vurgulayan Bağlı, şöyle devam etti:

"AK Parti sadece seçim zamanlarında millete olur olmadık vaatler verip sonra ortadan kaybolan bir parti değil. AK Parti hesabını kitabını yapar ve milletin huzuruna çıkar yapacağım der ve söz verdiği gibi yine milleti ile beraber gider oranın temelini atar, açılışını yapar. Onun için yıllardır milletimiz AK Parti'den başka parti istemiyor. Bakınız sağlık sektörü AK Parti ile şahlandı. Biraz önce hastanemizi gezdik. Hastalara çok iyi bakıldığını ve hasta memnuniyetinin çok iyi olduğunu gördük ve bundan çok mutlu olduk. Şükürler olsun AK Parti ektiği bu hizmetin karşılığını alıyor. Hastane yönetimimize çok teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum hastalarımıza Allah'tan şifa diliyorum."

Açıklamanın ardından Prof. Dr. Bağlı, kentteki seçim çalışmalarına devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.