banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Prof. Bağlı, 3 G ile soruna anında çözüm buldu


Prof.Dr.bağlı: teknolojiyi insan yararına kullanmak, engelleri aşmak bu milletin hizmetkarı olarak bizim görevimiz
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı İşitme engelli bir vatandaşın sorununu 3G teknolojisiyle yerinde çözüm üretti.
 Seçim startının verildiği ilk günden bugüne kadar yoğun bir tempoyla sürdüren Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Harran’da vatandaşla bir araya geldi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerin'de katıldığı Harran programında işitme engelli İsa Karakuş ile  işaret diliyle konuşan Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Karakuş'un isteği üzerine bir ilke imza attı. Prof. Dr. Bağlı, AK Parti Genel Merkezi ile işitme engelli İsa Karakuş'u 3G Canlı yayını ortamında görüşmelerini sağladı.
AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı Engelli Koordinasyon Merkezi ile görüşme sağlama imkanı bulan Karakuş, sorunlarını ve taleplerini merkeze anlattı. Koordinasyon merkezi ile işaret diliyle konuşan İsa Karakuş, sorunlarına anında çözüm bulan Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya teşekkür etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Mazhar Bağlı milletin efendisi değil hizmetkarı olduklarını vurgulayarak, sorunlara yerinde çözüm üretmenin önemine değindi. Teknolojiyi insan yararına kullanmanın Ak Parti için bir prensip haline geldiğine vurgu yapan Prof. Dr. Bağlı ‘Bu günlerde bildiğiniz gibi 5G teknolojisi konuşuluyor ve Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor. Biz de milletin hizmetkarı olarak bu teknolojiyi insanımızın hizmetine sunuyoruz. Bugün 3g ile yarın 5G ile anında çözüm üretimlerimiz devam edecek’ diye konuştu.
 Harran temasları kapsamında esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Bağlı, engelli vatandaşların sorunlarına  yönelik Ak Partinin bir çok çözüm ürettiğini ve üretmeye de devam edeceklerini belirterek ‘Biz engellerin ne olduğunu yakinen bilen bir partiyiz. Engelli vatandaşlarımızı anlıyoruz ve yıllardır olduğu gibi bundan sonra da onların gerekirse dili gerekirse gözü gerekirse kulağı olmaya devam edeceğiz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.