banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Prof. Abdullah Ekinci Büyükşehir'e aday VİDEO

Ekinci’ Urfa halkına hizmet için geldim’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanının kim olacağı soruna cevap aranırken, bu makama en uygun isim olarak gösterilenHarran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim üyesi Prof.Dr. Abdullah Ekinci, dün Büyükşehir Belediyesine talipli oldu.

2014 yerel seçimleri öncesi Ak Parti çatısı altında siyasete giren Şanlıurfa’lı bilim adamıHarran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi  Tarih Bölümü Başkanı Prof.Dr. Abdullah Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığına resmi müracaatını İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e yaptı. İl Başkanlığına gelen Prof. Dr. Ekinci, il Başkanlığında İl Başkan Yardımcısı Av. Nihat Kılıç, İsa Kızıldemir ve Nusret Urmak’a resmi evraklarını teslim ettikten sonra İl Başkanı Yusuf Eğilmez ile görüştü. İl Başkanı Eğilmez tarafından çok samimi bir şekilde karşılanan Prof.Dr. Ekinci’ Ben Urfalı kardeşlerime  hizmet yapmak sevdası ile Ak Parti çatısı altında Belediye Başkan aday adayı oldum, konuşacak çok şey var, ancak bugün burada İl Başkanımızı ziyaret ettim, yakın bir sürede kamuoyuna projelerim hakkında önemli açıklamalarda bulunacağım’dedi.

Öte yandan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise yaptığı açıklamada’ Şanlıurfa’nın değerli bilim adamı Prof.Dr. Abdullah Ekinci’yi partimizin çatısı altında görmekten çok mutlu oldum, kendisine başarılar dilerim’dedi.

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.