banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Polat'tan RUHADER'e ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Veysel Polat ile beraberindekiler RUHADER (Ruha Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma eğitim ve kültür derneği)'ne ziyarette bulundu.

 

RUHADER Başkanı Necmettin Safi yapmış olduğu konuşmasında "Ehil olan insanların bu işe el atmasını istiyoruz. Büyük bir sorumluluk isteyen görevdir, Toplum menfaatlerine yönelik hizmet edecek insanları görmek istiyoruz, kendi çıkarlarını düşünen insanları istemiyoruz. Bilindiği gibi RUHADER olarak bizler burada öğrenci kardeşlerimizin eğitimlerinde bir nebze olsun katkıda bulunmak için burada bulunuyoruz sıkıntılarımız var bu konuda derdimizi anlatabileceğimiz insanların meclise gitmesinden yanayız, bizim için en önemlisi İslamiyet'i dert edinmiş İslami hassasiyeti olan arkadaşları seçmek öncelikli yaklaşımımız budur diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Safi sözlerine şöyle devam etti memleketimiz ve halkımız açısından hangisi hayırlı ise Yüce Allah onu nasip eder ve sizlere başarılar dileriz dedi.

 

AK Parti Milletvekili aday adayı Veysel Polat ise şunları kaydetti; "Bir iş yaparken birbirimizden yardımlaşmamız gerekir birlikten kuvvet doğar sizlerin ve Urfalı hemşerilerimizin bu konuda kesinlikle şüpheleri olmasın seçilirsek şayet isteyen istediği saatte şartlar ne olursa olsun yirmi dört saat vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız hizmet sevdasıyla çıktık bu yola bizler demiyoruz bizim büyük projelerimiz var zaten insan doğru olursa verilen görevi memleketi çıkarına yaparsa büyük projeler kendiliğinden oluşur diye konuştu.

Murat ÇİFTÇİ /  Gapgündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.