banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Polat, Şehit Ailelerini ziyaret etti

AK Parti Milletvekili aday adayı Veysel Polat, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Yavuz tarafından karşılandı.

 

Dernek Başkanı Mehmet Yavuz "Geçen dönemde Şanlıurfa'da yaşanan bazı olaylardan dolayı Sayın Başbakanımızın Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler öncesinde aday adayları üzerinde daha dikkatli bir seçim yaparak, memleketimize hizmet yapabilecek ehil olan adayları seçer temennimiz budur, artık cebinde parası olan veya arkasında aşiret olan insanları değil aydın, dürüst ve memleketin sorunları iyi bilen insanları görmek istiyoruz meclis kürsülerinde, bu anlamda sizin Şanlıurfa için yapmış olduğunuz çalışmalar göz önünde inşallah sizi mecliste görürüz” dedi.

 

AK Parti Milletvekili aday adayı Veysel Polat "Siyasetçi tevazu sahibi, alçakgönüllü olması gerekir. Siyasetçi siyaseti kendi çıkarı adına değil memleketi adına kullanması gerekir. Bu anlamda bizlerde memlekete hizmet etmek için sorunları beraber el birliğiyle çözüme kavuşturmak için aday adayı olduk” dedi.

 

Birçok STK’da aktif görev alan Veysel Polat, Eski AK Parti Şanlıurfa İl Başkan yardımcılığı, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı, TGC Şanlıurfa temsilcisi ve GAP Gündemi Gazetesi sahibi ve başyazarlığını yapıyor.  

 

Murat ÇİFTÇİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.