banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor

Pensilvanya'dan İdris Bal'a: Kardeşim git işine!

  

 

Habertürk gazetesinde Taha Kıvanç mahlasıyla yazan Fehmi Koru, bugünkü yazısıda İdris Bal'la da ilgili şaşırtan bir iddia bulundu. Kütahya Milletvekili İdris Bal'ın AK Parti'den istifa etmek için Pensilvanya'dan izin istediğini belirten Fehmi Koru, "Hükümet-Cemaat kavgası başladığı günlerde Pennsylvania’ya giden dostum, oradan, 'İdris Bal’ın bizimle zerre kadar ilgisi yok; ikide bir arayıp ‘İstifa edeyim ve parti kurayım mı?’ diye soruyor; ona sürekli ‘Kardeşim git işine’ cevabını veriyoruz' mesajıyla dönmüştü" diye yazdı.

İDRİS BAL VE PARTİSİ

AK Parti’den ayrılıp “Demokratik Gelişim Partisi” adıyla kendi partisini kuran Kütahya Milletvekili İdris Bal’ın son eylemi, kendi eliyle kurduğu partiden istifa etmesi... Hem de geride bıraktıklarına atıp tutarak... En büyük eleştirisi de Zaman ve Bugün gazeteleri ile Samanyolu Televizyonu’na... Kendisine ve partisine gereken önemi vermemeleri yüzünden...

Hükümet-Cemaat kavgası başladığı günlerde Pennsylvania’ya giden dostum, oradan, “İdris Bal’ın bizimle zerre kadar ilgisi yok; ikide bir arayıp ‘İstifa edeyim ve parti kurayım mı?’ diye soruyor; ona sürekli ‘Kardeşim git işine’ cevabını veriyoruz” mesajıyla dönmüştü.

Mesajı dikkate almamış İdris Bal anlaşılan...

Kendisini yakın hissettiği, ancak kendisini yakın hissetmeyen çevre 7 Haziran sonrasında siyasette seçeneklerini yeniden gözden geçirecek... Meclis’teki partiler ve partiler içerisindeki eğilimlerin dağılımına bakarak...

İdris Bey ise o günlerde siyasette olamayacak...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.