banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Özmen; 'Kavga Değil Yeni Anayasa İstiyoruz'

Özmen  Kadınlar günü mesajında: "Peygamberimizin “cennet annelerin ayakları atındadır. Sözünün muhatabı olan ve doğumdan ölüme kadar her hayatın, her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 mart tüm dünya kadınlar gününü yürekten kutluyoruz" dedi


İl Başkanı Özmen, Yeni Anayasayı ile ilgili olarak yarın  HAS Parti İl Başkanlığı  Mecliste Grubu Bulunan Siyasi Partilere Ve Milletvekillerine “Kavgayı Bırakın Yeni Anayasayı Yapın” Ve “Sizden Kavga Değil Yeni Anayasa İstiyoruz” Pankartları Tüm İnsanların Yeni Bir Anayasa Yapılması Hususunda Ki Beklentilerini Karşılanması İçin Yeni Anayasa Çalışmaları Ve Kitapçık Tanıtımı İle İlgili Basın Toplantısı düzenleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.