banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Özcan; Suudili yatırımcılar Urfa'ya gelecek VİDEO

Danışma Meclisi Divan Başkanlığına AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen seçildi. Divan üyeliklerine Mustafa Çakır ve Ahmet Güvenç seçildi.

 

Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz; “Üye çalışmalarımız süratle devam ediyor. Yönetim Kurulu toplantılarımızı gerçekleştirerek istişare ile Harran’a yapılması gereken ne varsa yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz konuşmasında ağırlıklı olarak büyük şehir olmanın Harran’ın beldelerinin ve köylerinin Harran’a bağlanmasının önemini ve getireceği olumlulukları anlattı.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “Siyasetin odağına insanı yerleştirmiş olan AK Parti Teşkilat üyeleri olarak her zaman vatandaşın hizmetindeyiz. Büyüklerimizin bir sözü var. Derdimi seviyorum. Bizde ülkemizi, halkımızı seviyoruz. AK Parti büyük bir ailedir. Geçmişten bugüne kadar bu ailenin de gücünü biliyoruz. Bizlerde bu ailenin bir ferdi, zincirin bir halkasıyız. Bu önemli görevin bilincinde hareket ediyoruz.  Bu toplantıları düzenleyerek demokrasinin en güzel yanı olan söz hakkını herkes kullanıyor. Ortak kararlar alınarak hareket ediyoruz. Teşkilat çalışmalarını hiçbir karşılık beklemeden yapıyoruz” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile Suudi Arabistan yönetimi ile bazı görüşmeler ve temaslarda bulunduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Özcan; “ Arabistan gezimizde Türkiye’nin gücünü orada gördük. Oradaki gezimiz çok verimli geçti. Onu da rapor ederek sayın Başbakanımıza ilettik. Orada en üst seviyede kral adına Veliaht  ve İçişleri bakanı bizleri kabul etti. İnşallah Türkiye’ye de ciddi bir yatırım gelecek. Onunda müjdesini veriyorum. Ve bu yatırımların bir kısmını da Urfa’ya getirmeye çalışacağız” dedi.

 

TBMM’de 2013 yılı bütçe görüşmelerinin tamamladığını hatırlatan Milletvekili Özcan; “Mecliste  bildiğiniz gibi on beş gündür bütçe çalışmalarına katıldık. Bütçemizin bu yıl ki dört yüz milyar öngörülen gider, gelir ise üç yüz yetmiş milyar para. Bütçemizin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Şanlıurfa’nın büyükşehir statüsüne geçmesinin faydalarını anlatan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Şanlıurfa’mız Büyükşehir Belediyesi oldu. Onun bize çok büyük getirisi olacak inşallah. Muhtarlarımız artık köy muhtarı değil mahalle muhtarı olmuş olacak. İnşallah bu medeniyetimize, yaşantımıza, belediyemize getirisi olur. Onu da hep beraber yaşayacağız. Bu demek oluyor ki gelecek yerel seçimde, benim eski Balgat Köyü Balgat Mahallesi olacak. Köyde yaşayan insanlar artık mahalle muhtarı seçecekler. İlçemizin belediye meclis üyelerini seçecekler. Daha sonra ilçe başkanını seçecekler. Dahası Şanlıurfa Belediye Başkanını seçecekler. Buda onların daha çok dikkate alındığını önemsendiği ve kimin kendilerine hizmet edeceğini bilerek bunun bilincinde olarak AK Partinin her zaman insana hizmet için geldiğini açıklamıştır. Her seçimde ise oylarını arttırmıştır. Bunun da tek ispatı budur. Bu önümüzdeki seçimde de inşallah aynı hassasiyeti göstereceklerdir” dedi.

 

AK Partinin Türkiye’de yaptıkları icraatlar sayesinde refahın üst düzeye çıktığını, özgürlüklerin genişlediğini, darbecilerin kıskacından kurtulduğunu belirten Vekil Özcan; “Türkiye artık bütün dünya ülkelerinde konuşulan dikkate alınan bir ülke konumuna geldi. Bunlar hep Sayın Başbakanımızın ve AK Partinin sayesinde oldu” dedi.

 

Harran’da yaşanan sel felaketinden zarar gören yolların onarılmasının devam ettiğini belirten Özcan; “Bu yıl Harran’da elektrik sorununu kökten çözeceğiz. Enerji nakil hatlarını yenileyerek, takviyelere yaparak sorunu çözeceğiz” dedi.

 

Toplantıya, Harran ilçesine bağlı Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

 

Daha sonra teşkilat üyeleri sorunlar ve gündeme ilişkin konuşmaları ile toplantı sona erdi.

www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.