banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

Özcan spotçu pazarını gezdi

Harran Akçakale ve Eyyübiye ilçelerindeki seçim çalışmalarını tam gaz devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan merkezde de çalışmalarını aksatmadan devam ediyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan bugün sabah saatlerinde Eyyübiye Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Eyyübiye ilçe başkanlığı teşkilat üyeleri ile birlikte Spotçu Pazarı esnafını ziyaret ederek 7 Haziranda yapılacak olan Genel Seçimlerde destek istedi.

Şanlıurfa Spotçu Pazarı Dernek Başkanı Adnan Haktankaçmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan burada esnafın çay ikramını geri çevirmeyerek esnafla sohbet etti ve esnaftan destek ve dua istedi.

AK Parti  Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan, 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yapmış oldukları icraatlarının ortada olduğunu ve 7 Haziran seçimleri için destek turlarına çıkmış oldukları ve genel olarak halkın partilerine olan teveccühlerin çok yüksek olduğunu ifade ederek esnaflardan destek ve dua isteyerek yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek sözlerini tamamladı.

 Şanlıurfa Spotçu Pazarı Dernek Başkanı Adnan Haktankaçmaz ise AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan’ın kendilerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Halil Özcan’a başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.