banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Özcan, Harran’ın sorunlarını masaya yatırdı

Harran ilçesindeki çalışmalara AK  Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, İbrahim Toru’nunda eşlik ettiği Milletvekili Dr. Halil Özcan, Kaymakamı Selami Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ile birlikte ilçeye bağlı tüm köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Harran’da gerçekleşen toplantıda İlçe Kaymakamı Selami Yazıcı Milletvekili Özcan’a yapılan yatırımlar ile ilgili bilgi verdi.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Vali  Calalettin Güvenç ve Milletvekillerinin destekleri ile Harran İlçesinde sorunların büyük bir bölümünün giderildiğine dikkat çeken Harran İlçe Kaymakamı Yazıcı’ bu yıl ilçemizde 74 km asfalt, 37 km stabilize yol çalışması yapıldı. 16 köy içme suyuna kavuştu. Bu yıl hedefimiz 110 km asfalt, 86 km stabilize yolu köydes ve özel idare imkanları ile yapmaktır” dedi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisinde günlerce süren bütçe görüşmelerinin onaylanmasından sonra Şanlıurfa’ya geldiğini belirten  AK Parti Milletvekili Dr.Halil Özcan; “Zorlu bir maratonun ardından Şanlıurfa’ya geldik Harran’da merkez ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sorunların tespiti ve çözümü konusunda bilgi aldım.

Harran’da var olan enerji, yol ve içme suyu sorunlarını her geçen gün azaltıyoruz, birkaç köyümüzde içme suyu ihtiyacı var. Enerji sorunumuz gideriliyor. Ağaç direkler yerine beton direklerle yeni hatlar döşenmeye başlandı. Kabul edilen bütçemiz ile 2013 yılında Harran’da elektrik sorunu tamamen çözülecek. Kısa bir süre önce sel yaşandı. Başbakanlık Afet koordinasyon merkezinden kaynak aktarılarak selden zarar gören yollarımız onarılacaktır” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.