banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Oda Başkanı Halil Polat Pamuk (Kütlü)

Özcan Harran ve Akçakale’de Temaslarda Bulundu
Şanlıurfa’da ve ilçelerde çeşitli temaslarda bulunan Dr. Halil Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen ve İl Yönetiminden Ahmet Ekinci ile beraber eski mesai arkadaşları olan Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Elmalı, Öğretim üyeleri ve öğrencileri ile görüştü. Buradan ayrılan AK Parti heyeti Kanaat önderi Seyyid Abdülgani Erol’u ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Dr. Halil Özcan ve beraberindekiler Harran ve Akçakele’de taziyelerde bulunduktan sonra muhtarlarla toplantı yaptı. Daha sonra Akçakale’de İlçe yönetimini ve Gençlik Kollarını ziyaret etti.

 

Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl’ü’de ziyaret eden Dr. Özcan Akçakale ile ilgili bilgi aldı. Yapılan ve devam eden yatırımlar hakkında Kaymakam’dan son bilgileri aldı. Daha sonra Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Bayar’ı ve Akçakale Esnaf ve Sanatkârlar Birliği Başkanı Ömer Ay’ı makamında ziyaret etti.



Esnaf gezisi yaparken vatandaşların özelikle Halil Özcan’a sorunlarını ilettiklerikleri Dr. Özcan; “Buradayız vatandaşların ne sorunu varsa her zaman kendilerini dinlemeye hazırız ve sorunlar kalmayacak” dedi.

Özcan; “Bölgede gördüğümüz her sorunu çözmeye ve hemşerilerimizin hak ettikleri gibi yaşayacakları ve modern bir ilçe tesis edebilmek adına elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.