banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Özcan; “AK Partiyi tek başına iktidar yapacağız”

Akçakale ve Harran ilçesi kırsalında çalışmalarını sürdüren Özcan, Damlasu, Aydıncık, Koyunluca, Konacık, Damlasu, Demirli (Köylerinde) mahallelerinde vatandaşlar ve aşiretlerin ileri gelenleriyle görüşerek 1 Kasım’da AK Partiye destek olmalarını istiyor. Doç. Dr. Özcan, AK Partiyi tek başına iktidar yapacaklarını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan; “Zaman zaman Belediye Başkanlarımız, ilçe teşkilatımız ve muhtarlarımızla beraber, Akçakale ve Harran ilçelerimize bağlı kırsal mahalleleri gezdik. Damlasu, Aydıncık, Koyunluca, Konacık, Damlasu, Demirlisakinleriyle buluştuk, sorunlarını ve taleplerini dinledik. Hava gayet olumlu, herkesin morali yüksek, inşallah 1 Kasım’da Şanlıurfa gereğini yapacak. Allah’ın izniyle, 7 Haziran’dan daha iyi bir derece alarak AK Partiyi tek başına iktidar edeceğiz. 1 Kasım seçimleri öncelikle Şanlıurfa’mıza daha sonra Türkiye’mizehayırlı uğurlu olsun. 1 Kasım’a kadar halkımızın içinde olacağız” dedi.
1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini belirten Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan, “Köy sorunları zaten bildiğimiz sorunlar, köy halkı bizleri sıcak karşılıyorlar, kendilerine teşekkür ederim. Hizmetlerimiz devam ediyor. Buralar yabancılık çektiğimiz yerler değildir, hepsi akrabalarımız ve dostlarımız.İnşallah hep beraber sayınBaşbakanımıza ve ustamız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.