banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

Ovanın büyük aşireti kararını verdi; Adayımız Av. Mustafa Aygün


AK Parti İl ve ilçe teşkilatları ve kamuoyu AK Partinin Milletvekili aday adayı listelerinde kimlerin Milletvekili adayı olabileceğini tartışmaya başladı. Resmi müracaatta bulunan isimler arasında aynı Aşirette mensup  birden fazla isimlerin dışına, kadeş, birinci dereceden Akraba, her dönem Miletvekili aday adayı olan isimler ve AK Partiye  karşı geride kalan seçimlerde  karşı çalışanlar eleştiri konusu olurken, Ak Partiden ilk kez Milletvekili aday adayı olan bazı isimlerin de partiye kazanım olarak değerlendiriliyor. 

AŞİRETİN ORTAK KARARI 

Harran, Akçakale, ve Eyyübiye ilçesinin en büyük aşireti olan Bin-i Muhammed aşiretinin ileri gelenleri ortak bir karar alarak milletvekili aday adaylığı konusunda ortak karar aldılar. 
Bin-i Muhammed Aşireti Şanlıurfa Barosu avukatlarından Av. Mustafa Aygün'ü  AK Partiden Siyasete girmesini istediler. Av. Mustafa Aygün'de   AK Parti il Başkanlığına giderek resmi müracaatını yaptı.

AK Partiden ilkkez siyasete atıldığını ifade eden Av. Mustafa Aygün ' Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. 1 Kasım Ülkemizin belkide em önemli seçimi olacak. Bizlerde Türkiye'nin tek başına iktidara gelmesi için çaba harcamalıyız. Şanlıurfa halkı tarafından Ova olarak tabir edilen, Harran, Akçakale ve Eyyübiye ilçelerinde yaşayan halkın Ak Partiden beklentisi çok fazla. Bu bölgenin Oy potansiyeli belli, kamuoyunu ve bölge halkını tatmin edecek en az iki Milletvekili adayının listelerde yer almasını arzuluyorum. Ova'dan Milletvekili aday adayı olan herkes Milletvekilliğini yapacak kapasiteye sahip. Ben yıllardır AK Partinin başarısı için dışarıdan destek vererek çalıştım, bu kez  Aşiretimin ve kamuoy baskısının isteği doğrultusunda siyasete atılmaya karar verdim.' dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.