banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Osmanbey Kampus Yolu Duble Oldu

Şanlıurfa ile Mardinm yolu, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampusu arasında kalan kısım bölünmüş yol olarak (çift gidiş çift geliş) trafiğe açıldı.

AK Parti Yatırımları Takip Komisyonu sorumlusu Ecz. Mehmet Kaya ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Karadağ ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükfırat yeni açılan yolu incelediler. Ecz. Mehmet Kaya; Karayolları 91.ci Şube Şefliğinden aldığımız bilgiye göre, bu yolda çok yoğun bir şekilde trafik akışı var. Trafik bu yolda sıkışıyordu. Trafiği rahatlatacak ve kaza riskini aza indirgeyecek olan bölünmüş yol projesi Mardin güzergahında uygulanıyor.

Bu yolda en sıkıntılı kısım ise Şanlıurfa merkez ile Harran Üniversitesi Osmanbey Kampusu arasında kalan kısımdı. Buradaki çalışmalar bitti. Duble yol trafiğe açılarak sürücülere rahat nefes aldıracak. Balaban (Kanalın Üstü) köprüsü tamamlandı, refüj çalışmaları yapılıyor. Refüj çalışmalarının arından köprü de trafiğe açılacak. Dedi.

Kaya sözlerini şöyle sürdürdü; AK Parti Yatırımları Takip Komisyonu olarak kurumlarımız ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz. Bu kez Karayolları 91.Şube Şefliğini ziyaret ettik. Şanlıurfa ile Harran Üniversitesi Osmanbey Kampusu güzergahı hakkında bilgi aldık ve yolu inceledik. Karayollarının bu çalışmaları içerisinde bize düşen bir vazife olursa yerine getireceğiz. Dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.