banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı

Önen’den Ekinci’ye Hayırlı Olsun Ziyareti


AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı, Avrupa Güvenlik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi ( AGİTPA ) Türk Grubu Başkanı ve AGİTPA Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen ve beraberindeki heyetle birlikte Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarete AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, AK parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Müslüm Yanmaz ve Zeki Kurt, Kadir Hatipoğlu, Ömer Hacıkamiloğlu, Müslüm Abacıoğlu, Ahmet Kaytan, AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi Halil Yetkin, AK Parti Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Nimetoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Selami Yıldız’ın yanı sıra Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam ve Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Abdülkadir Akbaş hazır bulundular.

Yapılan ziyaretin ardından bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, ‘’30 Mart yerel seçimlerinden sonra tekrardan Şanlıurfa’mıza geldik ve yeni belediye başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Bugünde Eyyübiye Belediyesi’nde başkanımız Mehmet Ekinci’yi ziyaret ettik. Şanlıurfalılar gerçekten Türkiye’ye örnek olabilecek bir sonuç elde etti. Bu anlamda bütün hemşerilerimizi kutluyorum. Bu Şanlıurfa’nın başarısıdır. Bizler hep seçim meydanlarında ifade ettiğimiz gibi 1 ay siz çalışın, 5 yıl biz çalışalım dedik. Bunu yeni belediye başkanımız Mehmet Ekinci ile oturup görüştük. Eyyübiye ilçemiz için nelerin yapılabileceğini, ne gibi projelerin yapılabileceğini konusunda görüş alış, verişinde bulunduk. Gerek Karaköprü, Eyyübiye, Haliliye ve Büyükşehir belediye başkanlarımızla fikir alış verişinde bulunup sorunları ile alakalı acil plancıyla ilgili çok kısa bir süre içinde hizmete başlayacağız. Bizler Ankara’da daima belediye başkanlarımızın en büyük destekçisi olacağız. Gerek maddi, gerek manevi ne gibi ihtiyaçları varsa Ankara’dan ne gibi talepleri varsa bizlerde Ankara’da destekçileri olacağız. Şanlıurfa’mızı inşallah 5 yıl boyunca AK hizmetlerle buluşturacağız. Ve genel olarak Ankara’dan yaptığımız hizmetleri belediyecilik anlamında büyük katkılar sağlayacağız. Önümüzdeki 5 Yıl Şanlıurfa’da önemli adımların atılacak olan hizmet anlamında vatandaşlarımızın birçoğu yenilikleri, güzellikleri görecekleri 5 yıl olacak. Bu anlamda tekrardan Eyyübiye Belediye Başkanımıza yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum.’’ Dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, ‘’Sayın Milletvekilimize bizleri ziyaret ettiği için öncelikle teşekkür ediyorum. Milletvekilimizin bu tebrik ziyaretinden çok çalışma ziyareti şeklinde oldu. Artık bizim zaman kaybetmeye tahammülümüz yoktur. Vatandaşlarımız bizlerden hizmet bekliyor. Vatandaşlarımız bizlerden ertelenmiş sorunların çözümünü bekliyor. Vekilimiz ile sosyal belediyecilik konusunda fikir alış, verişinde bulunduk. Eyyübiye Belediyemizden hiçbir şey ertelenmeyecek şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.