banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Önen'den Başkan Eğilmez'e tebrik

Milletvekili Önen’den Başkan Eğilmez’e ziyaret

AK Parti İl Başkanlığını görevine gelen Av. Yusuf Eğilmez’e tebrik ziyaretleri devam ederken, Akşam Yönetim Kurulu Toplantısına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen katılarak Başkan Av. Yusuf Eğilmez’i tebrik etti.

AK Parti İl binasında haftalık olağan Yönetim Kurulu toplantısına katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen; “Başkan Yusuf bey Ankara’da biz Urfa vekillerini ziyaret etmişti. Bende iadei ziyarette bulunmak istedim. Bu saate geldim ki hem siz yönetimdeki arkadaşları göreyim ve hasbihal edeyim” dedi.

Milletvekili Önen sözlerini şöyle sürdürdü; “Seçimler yaklaşıyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa’yı çok seviyor. Şuan bir araştırma yapılsa eminim ki Başbakanımızı en çok seven il Şanlıurfa olacaktır.  Bu sevgiye layık olmalıyız. Şanlıurfa Milletvekili sayısı 12 oldu. Bu kadro 12’de 12 vekil çıkarmaya muktedirdir. Başta İl, İl, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarına büyük iş düşüyor. Bildiğiniz gibi dün Bakanımız Veysel Eroğlu temel atma töreninde, Suruç’a su taşıyacak tünel açılışı için 2012 yılının 12 ayının 12 nci gününde saat 12’ yi 12 geçince açılacak” dedi. Siyasette tarihle iş yapmak zordur ama AK Parti olarak bu zoruda başarıyoruz” dedi.

Önen; “Tekrardan Başkan Yusuf beyi tebrik ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Yönetimdeki arkadaşlara ve Başkan Yusuf beye başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise ziyaretten oldukça memnun olduğunu belirterek; “Ankara’da sayın Milletvekillerimizi tek tek ziyaret ettik. Sayın Vekilimiz Emin bey toplantıdan yeni çıkıp gelmişti. Burada teşkilatımızı ziyaret etmesinden dolayı tekrardan teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir süre İl Yönetimi Toplantısında kalan Abdulkadir Emin Önen, il binasından ayrıl. İl Yönetim Kurulu Toplantısı ise kaldığı yerden devam etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.