banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Önen'den Başhekim Korkmaz'a ziyaret

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi İzzet Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen, Başhekim Korkmaz'a yapmış olduğu ziyaret esnasında, hastane hakkında bilgiler aldı.

 Vekil Önen, Korkmaz'ı yakından tanıyan birisi olarak onun Şanlıurfa için yapmış olduğu hizmetleri bildiğini belirterek, "4 yıl gibi uzun zamandır. Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Ayrıca Şanlıurfa’daki sağlık alanındaki sorunları yerinde görmek ve incelemek için Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine gelip, Sayın Başhekim Korkmaz’dan gerekli bilgileri aldıklarını ve sağlık konusunda önemli çalışmalara imza atmış biri olan Başhekim Korkmaz’ı makamında hem ziyaret etmek hem de tebrik etmek istedik.

 

Sayın Korkmaz’ın Eyyübiye Semt Polikliniğinin açılmasında, Fizik Tedavi Merkezinin tekrar açılıp hizmet vermeye başlaması ve sağlık alanındaki üstün gayretlerini bilen birisi olarak, Sayın Korkmaz'ın Şanlıurfa'mız adına bir şans olduğunu, hizmetlerinin takdire şayan olduğunu ve Şanlıurfa'mıza, Korkmaz gibi, insanlara ihtiyacı vardır.

 

Özellikle, Özel Fizik Tedavi Merkezlerinin yeşil kartlı vatandaşlara hizmet vermediklerini ve bu konuda da Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi bünyesinde, hizmet alımı sonucu hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin tekrar açılması, sadece Şanlıurfa merkezde yaşayan yaklaşık 250 bin yeşil kartlı hastaya cevap veren bir merkezimizin açılması çok önemli bir gelişme olarak görüyoruz.

Ayrıca, son günlerde basında sıkça çıkan çocuk hastanesindeki fazla çocuk haberleri ile gündeme gelen konu ile ilgili olarak Başhekim Korkmazı’n bu konuda da çalışmalarını yakından takip ediyorum ve Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi bünyesinde açılacak olan 150 yataklı çocuk bölümü ise bu konudaki sorunları çözmede ilk adım olarak görebiliriz.”dedi.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen’in kendisini ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet Korkmaz ise, "Öncelikle Ak Parti Şanlıurfa milletvekilinin bu nazik ziyaretlerinden kendisine teşekkür ediyorum. Şanlıurfa'nın sağlık konusundaki sorunlarını yakından bilen birisi olarak bu sağlık sorunlarını en aza nasıl indirme izin çalışmaları içerisinde olduk. Bunun için bazı çalışmalar yaptık" diye konuştu.

 

Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Abdulkadir Emin Önen ve Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İzzet, daha sonra fikir alışverişinde bulunduktan sonra görüşme sona erdi.

 

 

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.