banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Urfa Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Önen, Tüysüzü makamında ziyaret etti

 AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Asya Parlamenterler Asamblesi Türk Gurubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz’ü makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Önen, çalışan herkese destek olacaklarını söyledi.

     Göreve geldiği günden itibaren ne gibi çalışmalar yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, “Öncelikli bizi ziyaretinden ve ilgilendiklerinden dolayı Sayın Vekilimiz Emin Önen Beye teşekkür ediyoruz. Biz yapmamız gereken çalışmaları zaten yapacağız. Göreve talip olmamızın da tek gayesi memleketimize hizmettir. Ancak işlerimizi yaparken zorlandığımızda ve ihtiyacımız olduğunda da Milletvekillerimizi yanımızda görmek bizlerin gücüne güç katacaktır.Dolayısıyla bizi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi alan ve destek olacağını söyleyen Milletvekilimiz Önen’e tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Blindiği gibi bölgede vakıf arazisi en fazla olan il Şanlıurfa. Onun için bizlerde görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. İlimizdeki eski camilerimizi onarıma alarak onların yıkılıp kaybolmamaları için yapılarını güçlendiriyoruz. Şanlıurfa’mız tarihi eserlerle dolu bir kent. Gelir getirici birçok taşınmazımızı da değerlendiriyoruz” dedi.

     Vakıf arazileri ve eserleri ile ilgili Bölge Müdürü Tüysüz’den bilgiler alan AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Asya Parlamenterler Asamblesi Türk Gurubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen ise, Vakıflar Bölhge Müdürü Müslüm Tüysüz’e başarılar dileyerek, “Sizler memleketimiz için çalıştığınız müddetçe bizler de herzaman yanınızda size destek olmaya hazırız. Gerek burada ve gerekse Ankara’da yapılacak her işte zorlandığınız zaman bize gelebilirsiniz. Bizde sizing gibi memleketimiz, milletimiz için elimizden gelen çabayı sarfetmeye mecburuz. Geleceğimiz olan gençlerimize iyi bir Şanlıurfa, güzel eserler ve iyi bir gelecek bırakmalıyız” diye konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.