banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

Önen Meclis Kürsüsünde

 

- AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Abdülkadir Emin Önen, Dış İşlerin bütçe görüşmelerinin yapılacağı 20 Aralık 2010 günü TBMM kürsüsünde hükümet adına konu ile ilgili Milletvekillerini bilgilendirecek.

 

Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, TBMM kürsüsünden Milletvekillerine seslenecek.

     AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Abdülkadir Emin Önen, Dış İşlerin bütçe görüşmelerinin yapılacağı 20 Aralık 2010 günü TBMM kürsüsünde hükümet adına konu ile ilgili Milletvekillerini bilgilendirecek.

     AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı, APA Başkan Yardımcısı ve Türk Gurubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, 2011 yılı Türkiye Genel Bütçesinin görüşüldüğü bu günlerde, kendisinin de görev aldığı ve çalışmalarını başarıyla sürdürdüğü Dış İşişkiler ile ilgili bütçe görüşmesinde Hükümet adına söz alarak konuşma yapacak.

      Asya Parlamenterler Asamblesi (APA) Başkan Yardımcısı ve Türk Gurubu Başkanı ve AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen’in TBMM’deki konuşmalarını 20 Aralık gün boyu devam edecek olan Bütçe Görüşmeleri esnasında TRT3 (Meclis TV)’den izlenebilecek.,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.