banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Önen Köylülerin derdini dinledi

Daha sonra yapılması gereken çalışmalar ve hizmetler konusunda planlar yapıp bizzat köyleri gezerek yerinde incelemelerde bulunan Milletvekili Emin Önen, daha önce olduğu gibi bu seferde 3 günde gezilecek 27 köy için; özellikle acil sorunlar ve köy içi yollarının yapımı, köyler arası yolların stabilize ve asfalt çalışmalarının tamamlanması konusunda titiz ve düzenli çalışmalar yaparak takipçisi oldu ve adeta dert dinledi.

Hizmetlerin takipçisi oluyor
27 Ağustos 2013 tarihinden itibaren tekrar Bozova ilçesinde 3 gün boyunca çok sayıda köyü gezip çalışmaları yerinde görmeyi planlayan Önen, gezisinin ilk gününde ilçe merkezi ziyaretin ardından 9 köyü daha gezerek yapılan hizmetleri belirleyip, yine köylülerin varsa taleplerini dinledi. Özel İdarenin de Bozova ilçesinde en ücra köşeye kadar hizmetlerin götürülmesi çalışmasını yerinde inceledi, yapılması gerekenleri ilgili amirlerine ve Danışmanına not ettirip takipçisi olacağını söyledi.
Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen; Kılçık Köyü Muhtarı Bedih Mermer, Ortaören Köyü Muhtarı Mehmet Polat, Arpalı Köyü Muhtarı Fuat Yıldırım, Pirhalil    Köyü Muhtarı İzzeddin Çelik, Taşan Köyü Muhtarı Mustafa Aydın, Gökören Köyü Muhtarı Habib Yetim, Bulancak    Köyü Muhtarı Ahmet Demir, Taşlıdere Köyü Muhtarı Nihat Kaya Kesmetaş Köyü Muhtarı Mahmut Arslan ile birebir görüşerek köye götürülen yol, su, camii yapımı ve onarımı, okul durumları, su ve elektrik sorunları konusunda talepleri dinlendi, gerekli notlar alındı.

1 günde 9 köy gezildi
Bozova köy gezilerinin ilk gününde Kılçık, Ortaören, Arpalı, Pirhalil, Taşan, Gökören, Bulancak, Taşlıdere, Kesmetaş köylerini gezerek yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi ve kendisine iletilen sorunları ve talepleri not alarak gereğini yapmaya çalışacağını belirtti.
Önen, beraberinde İl Özel İdaresi üst düzey personelleri ile birlikte 2. gün Dutluk, Koçveran, Irmakboyu, Ürünlü, Killik, Deliler, Kırağılı, Hacıköy, Örgülü, Kargılı köyleri ve 3. gün ise, Sögütlü, Sığırcık, İncirli, Köseşahin, Türkmenören, Gözenek, Küpeli, Koçhisar köyleri gezilmesi ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyecek ve köylülerin taleplerini dinledi. Önen adeta dert dinledi.

Köylerimiz yola kavuştu
Zaman zaman köyleri gezip bizzat yerinde incelemelerde bulunan Emin Önen’in ilgisinden memnunluk duyduklarını belirten köy sakinleri, çalışmalar ve hizmet götürülmesi konusunda partili gözetmeksizin, AK Partiye oy verilip verilmediğine bakılmaksızın hizmetleri gerçekleştirme gayreti içinde olduğu için Emin Önen’e ayrı bir sevgi duyduklarını belirtiyorlar.
Köylüler, özellikle köy içi ve köyler arası yolların yapımı konusunda desteğini esirgemeyen Milletvekili Emin Önen ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.