banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Önder'in 'cenazeye katılmadım' isyanı
Ülke TV ekranlarındaki Sıra Dışı programında BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in bazı internet sitelerinde yer alan haberleri gündeme geldi. Sırrı Süreyya Önder'in Van depreminin ikinci gününde Van'a gitmek yerine terörist cenazesine katıldığı iddiaları programda tartışma konusu oldu.

Programda terörist cenazesine katıldığı iddiaları üzerine adının geçtiğini öğrenen Sırrı Süreyya Önder yolda olmasına rağmen yayına telefonla bağlandı. Yayına bağlanan Önder, kendisinde telefonunun bulunduğunu belirttiği Ahmet Kekeç'i bu iddiaları arayıp sormamasından dolayı eleştirdi. Vefat eden 20 yaşındaki kız yeğeninin cenazesi için Adıyaman'da bulunduğunu belirten Sırrı Süreyya Önder, "Allahtan korkun, ne zaman bu kadar zalimleştiniz, hangi ara bu kadar imansız oldunuz siz, nasıl bu kadar peşin hükümle konuşuyorsunuz" diyerek yayındaki isimlere tepki gösterdi.

İşte Sırrı Süreyya Önder'in yayına bağlandığı dakikalar..




(Haber7




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.