banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Ömer Hacıkamiloğlu, Urfa Kurtuluşunu kutladı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Ömer Hacıkamiloğlu, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Urfalıların Kurtuluş Bayramını kutladı.

Şanlıurfalıların, Urfa’ya 12 Haziran 1984’te de TBMM tarafından Millî Mücadele’de gösterdiği kahramanlıklarından dolayı ‘Şanlı’ unvanı verildiğini belirten Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Ömer Hacıkamiloğlu, “Bilindiği gibi Urfa 24 Mart 1919’da İngilizler tarafından işgal edildi. Daha sonra Fransızlar 30 Ekim 1919’da Urfa’yı işgal ettiler. Atalarımız, Kurtuluş Savaşının kahramanları 12'lerin öncülüğünde halkımızın oluşturduğu milis kuvvetleri, Şebeke Boğazında düşmanı yendi ve 11 Nisan'da özgürlüğe kavuştu. İşte o tarihten beri her yıl 11 Nisan günü kurtuluş heyecanını yeniden yaşıyoruz, Bu vesileyle Şanlıurfalı hemşerilerimizin Kurtuluş Bayramını candan tebrik ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi de saygıyla anıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.