banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Öğretmenlerden Başkan Bayık'a Plaket VİDEO

Hilvan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğretmen ve okul yöneticileri, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ı makamında ziyarete ederek, okullarına yapılan hizmet ve desteklerinden dolayı Bayık'a teşekkür plaketi verdi.

 

Eğitimcileri makamında kabul eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık , yapılan ziyaretle ilgili şu açıklamalarda bulundu.

 

" Zaman zaman eğitim yuvalarımıza yapmış olduğumuz ziyaretlerde, okullarımızın eksiklikleri hakkında bilgi alıyoruz. Almış olduğumuz bilgilerle belediyemizin imkanları dahilinde okullarımızın var olan eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Öğrenci sayısının fazla olduğu bir bölgede eğitim veren Mehmet Akif Ersoy okulumuz, konum itibarı ile önemli okullarımızdandır. Yeni bir okul  olması hasebiyle de  bir takım ihtiyaçlarını karşıladık. Çocuklarımızın okul bahçesinde daha rahat edebilmeleri ve iyi zaman geçirebilmeleri için okul bahçesinin düzenlemesini yaptık. Buna benzer yardım ve desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Haber: www.balikligol.com

VİDEO

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.