banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Öğretmenler gününe AK Gençler karanfil verdi

 

24 Kasım Öğretmenler günü Şanlıurfa’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar saat 09.30’da Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ve öğretmenler tarafından Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başladı.Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ise yaptığı konuşmada “Varlığımızı, birliğimizi, bilgimizi irfanımızı borçlu olduğumuz öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü milletçe kutlamanın heyecan ve mutluğunu yaşıyoruz. Milletçe diyorum çünkü bugün çocuklarımız bizlerle, anne ve babaları bizlerle, bizlere yönelen mutlu yüzlerle bugünü idrak etmenin gayreti içerisindeyiz. Bugün emekli emektar öğretmenlerimizi minnetle ve şükranla anıyoruz” dedi.

Öte yandan

 

Ak parti gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle yavuz selim mahallesinde bulunan Hüsnü M. Öz yeğin ilk öğretim okulunu ziyaret ederek öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

 /

 /

Okula girişte okul müdürü Azad Birinci tarafından karşılanan gençlik kolları sınıflara giderek hem örgencilerle hem de öğretmenlerle görüşerek öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

 /

Okulu ziyaretinde Gençlik kolları başkanı Osman Uludağ siyasi hukuk işleri Başkanı Vehbi Yıldız,İl Sekreteri Fatih Akgöl,Tanıtım medya Başkanı Ekrem Özaydın, Sosyal işler Başkanı Yusuf Çadırcı Mali işler Başkanı Vedat Öz Kaya ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 /

Ziyaret esnasında okul müdürü Azad Birinci ise okulumuza bir basketbol sahası yapmak istediğimiz ama imkanlarımızın yetersiz olduğu için yapamadıklarını söylediler.Gençlik kolları ise bu konuda okulumuzun basketbol sahası için yapılması konusunda elimizden geleni yapacağımızı gerekli yerlerden görüşerek elimizden gelen yardımı yapacağımızı iletiler.

 /

Gençlik kolları Başkanı Osman Uludağ Yapmış olduğu açıklamada:

 

Bu okulumuzun müdürünün öğretmenlerinin şahsında tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.Öğretmenlerimiz bizim için çok önemlidir. Geleceğimizi onlara emanet ediyoruz.

 /

Bir çocuğumuzun gelişiminde aile ne kadar önemli ise öğretmenlerde o kadar önemlidir. O sebeple öğretmenlerimizin okullarımızın kıymetini bilelim diyerek sözlerini bitirdi.

/

/

/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.