banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Odabaşı AK Partiden aday oldu

Eski Siverek Belediye Başkanı M. Lami Odabaşı AK Partiden 24, Milletvekillik seçimleri için resmen aday adayı olduğunu belirtti.

 

12 Haziran 2011 Milletvekillik Genel seçimi için AK Partinin 7 Martta başlattığı aday adayı başvuruları devam ederken Siverek'te bir dönem Belediye Başkanlığı yapan M. Lami Odabaşı, başvuru evraklarını tamamladıktan sonra AK Parti Şanlıurfa İl Binasına giderek "AK Parti Milletvekili aday adaylarını bilgilendirme komisyonunda" bulunan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Büyükfırat'a teslim etti.

 

Evrakları teslim alan Mehmet Büyükfırat, Lami Odabaşı'ya çalışmalarında başarılar dilerken, Aday adayı olan Lami Odabaşı ise; "Milletvekili olmak için resmen başvuruda bulundum. Bu kararım Partimize ve Urfa'mıza hayırlı olsun. Geçmişteki siyasi tecrübemle Urfa'ya hizmet ve Urfa'nın gelişiminde ve kalkınmasında etkin çalışmalar yapmak için Urfalılardan vekalet istiyorum. Bu anlamda AK Partinin değişim hareketinde, Milletimizden alacağımız güçle bu yola çıkmış bulunuyorum" dedi.

 

Lami Odabaşı Kimdir?

1979 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Odabaşı 1989 ve 1994 yılları arasında Siverek Belediye Başkanlığı yaptı. Siverek eski Belediye Başkanı Abdülkadir Odabaşı'nın oğlu olan M. Lami Odabaşı evli 3 çocuk babası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.