banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

O Valiye Erdoğan'dan tepki: Gereken yapılacak
Bartın Valisi Bülent Savur, ziyaret için gittiği Saadet Partisi'nde kendisini İl Başkan Yardımcısı'nın karşılaması üzerine, "Ben cumhurbaşkanının temsilcisiyim bu memlekette, beni yardımcı karşılayamaz. Protokolü öğrenin" diyerek tepki göstermişti.
Saadet Partisi İl Başkanlığı'nı ziyareti sırasında başkan yardımcısı tarafından karşılanmasına tepki gösteren Bartın Valisi'nin o görüntüleri Başbakan Erdoğan'ı rahatsız etti. Erdoğan "doğru bulmuyorum gereken yapılacak" dedi.
"BEN CUMHURBAŞKANININ TEMSİLCİSİYİM"
Bartın Valisi Bülent Savur, geçtiğimiz günlerde ziyaret için gittiği Saadet Partisi'nde kendisini İl Başkan Yardımcısı'nın karşılaması üzerine, "Ben cumhurbaşkanının temsilcisiyim bu memlekette, beni yardımcı karşılayamaz. Protokolü öğrenin" diyerek tepki göstermişti.
Saadet Partisi Bartın İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu'nun konuşmaya başlayacağı sırada sözünü kesen Bülent Savur, "Şimdi burada bir yanlış var. Ben buraya yardımcımı göndermedim. Kaldı ki yardımcım da gelse başkan karşılar. Bunları öğrenin. 'Ben dedim ki herhalde başkanlığı beyefendi aldı, o yüzden beni karşıladı'. Bunları öğrenin, yanlış yapıyorsunuz. Eğer beni il başkan yardımcısının karşıladığını bilseydim, buraya girmezdim. Ben cumhurbaşkanının temsilcisiyim bu memlekette, beni yardımcı karşılayamaz. Arkadaşlar siz siyaset adamısınız, maksatlı yapmadığınızı biliyorum. Protokolü öğrenin" diyerek ilginç bir tepki de bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.