banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Nüsret Urmak sarmayeden destek istedi


AK Parti teşkilatları, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle buluşmalarına devam eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Nüsret Urmak, ASKON, MÜSİAD ve TÜMSİAD Şanlıurfa Şubelerini ziyaret etti.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Şanlurfa Şube Başkanı Orhan Şahin, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ve Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade’yi ziyaret eden Urmak, siyasetteki çalışma prensibini ve düşüncelerini anlatarak destek istedi.


Milletvekillerinin parti teşkilatları, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket etmesi gerektiğine vurgu yapan Urmak, “Milletvekili, toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelen, toplumun dinamiklerini birleştirerek harekete geçiren bir pozisyondadır. Bu görev bize tevdi edilirse, üzerinde en çok duracağımız konu birlik beraberliği sağlamak ve istişare ederek ortak noktalarda buluşmak olacaktır. Ziyaret ettiğimiz her yerde bu fikrimize destek veriyor. Önümüzdeki seçimler yeni Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Bu nedenle çalışmalarımızı daha sıkı tutuyor, ulaşabileceğimiz her kuruluşa, her kişiye ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.


Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden sivil toplum kuruluşu başkanları ise, Urmak’a teşekkür ederek, desteklerini bildirip teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.