banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Nurettin Nebati Oyunu kullandı

 

Genel Başkan yardımcısı Nebati Mehmet Güneş Sosyal Bilimler Lisesinde oyunu kullandı. Oyunu kullanan Nebati Daha sonra tek tek sınıfları gezerek sandık temsilcilerine her konuda dikkatli olmalarını söyledi. Daha sonra AK Parti İl Başkanı Beyazgül 2002 Vakıflar İlk öğretim okulunda oyunu kullandı ve okulda ki sınıfları tek tek gezerek sandık görevlilerine dikkatli olmaları hususunda bilgiler verdi.

Nebati konuşmasında şunları söyledi. Sandıklarda Partililerin bulunması gereken temsilcileri burada dışarıdan da gözlemci müşahitler var. Yani Partilerin bu seçime verdikleri önemi ve gerek seçmenler, gerek Partililer yoğun bir şekilde ilgi ve alakaları dolayısıyla esirgememiş durumda hayırlı bir seçim olur inşallah. Tabi Diyarbakır da ki miting de meydana gelen hadise provokasyona kışkırtmalık yönelik hadise hepimizi üzdü. Demokrasi açısından malesef Demokrasiyi yaralayan bir hadise olmuş oldu. Ölenlere rahmet diliyorum. Aynı zaman da yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum. Allah tanıdıklarına eşlerine dostlarına sabır versin. Ancak bugün ki seçim Türkiye'nin kaderini etkileyecek bir seçim olması sebebiyle bu gerek muhalefet Partililerin açısından gerekse biz iktidarın Partisi olarak önemsenmesi gereken bir seçim dolayısıyla da seçmenlerimizin gidip oy kullanması ve barışçıl bir şekilde oy kullanması hepimizin beklentisi ve bu beklentide şuanda karşılanmış durumda. Şanlıurfa üzerinde de anlaşılan herhangi bir sıkıntı olmaksızın biz bu seçimi tamamlamış olacağız dedi.

Daha sonra AK Parti İl Başkanı Beyazgül Konuşmasında şunları söyledi; " Ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Bu dönem de insanlarımızın daha mutlu daha huzurlu bir yaşam diliyorum. Allah hayırlı mübarek etsin" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.