banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Niyazi Yanmaz'dan birlik ve beraberlik çağrısı

Partisinin il başkanlık binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan İl Başkanı Niyazi Yanmaz, "Bugünlerde bölgemizde ciddi hadiseler cereyan etmektedir. ABD'nin Suriyede PYD terör örgütünü desteklemesi ve onları en modern teçhizat ve silahlarla donatması ülkemiz için büyük tehlike arz etmektedir. TSK bu bölgeye konuşlanmış durumdadır. BOP projesi içersinde IRAK ve SURİYE istikrarsızlaştırıldıktan sonra tehlike şimdi TÜRKİYE sınırına dayandırılmıştır. Hepinizin bildiği gibi IRAK ve SURİYE de ABD, BATI ve İSRAİL  tarafından büyük can kayıpları, yıkımlar, cinayetler yaşanmıştır. bugün bu ülkeler adeta üçe, dörde bölünmüş durumdadır ve bu ülkelerde büyük bir kaos yaşanmaktadır" dedi.

Birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz

Birlik ve beraberliğin bugünlerde dahada önemli olduğuna değinen Yanmaz: "ABD adeta terör üretim fabrikası gibi terör örgütü üretiyor. Bir terör örgütünün kullanım süresi dolunca onu atıyor başka bir terör örgütünü vizyona koyuyor. Biz bugünlere gelineceğini defaatle söylemiştik ancak mevcut iktidar ABD ve İsraille dost ve mütteffik olduğu ve  AB girmek için can attığı hepimizin malumudur. Gelinen noktada ülke olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz ancak çok akıllıca politikalar, stratejiler uygulamalıyız. İktidar partisinin bütün muhalefet partililerinin fikir ve görüşlerine önem vermesi gerekir" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.