banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Niyazi Kocadağ Haliliye Belediye Başkan aday adayı oldu

5-12 Kasım tarihleri arasında adaylık için başvuru alan AK Parti il ve ilçelerde adaylar başvurularını devam ederken Şanlıurfa Haliliye ilçe başkanlığına giden Eğitimci, Yazar, Tv Programcısı Niyazi Kocadağ başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Mehmet Canpolat'a teslim etti.

Aday olan Eğitimci, Yazar, Tv Programcısı Niyazi Kocadağ'ı tebrik eden Mehmet Canpolat  siyasi çalışmalarında başarılar diledi.

Uzun bir araç konvoyu ile başvuruda bulunan Kocadağ, ilgi gösteren dostlara teşekkür etti. Kocadağ: " Bugün bizleri burada ağırlayan değerli Başkanıma, teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum.

Siyasetçinin ailesi teşkilatıdır.

Cumhurbaşkanımızın bir ifadesi var istanbul yürürse Türkiye koşar.

Urfa'nın İstanbulu Haliliyedir.

Haliliye yürürse Urfa koşar.

Haliliye Urfanın kalbidir.

Ben yazarım, düşündüklerimi, hayallerimi,bu şehrin hakettiği gerçek projeleri hep beraber ilkbaharda yazalım diye aday oldum.

Bilhassa gençlerimize tekrar umudu hatırlatsın diye aday oldum.

Bilinsik ki; Dilimden gelenin kaynağı yüreğim, yüreğimin dediğine elimden gelen şahitlik edecektir.

Tırtılın yolun sonu dediğine Allah kelebek demiş.

Yolumuz ve bahtımız açık, Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

NİYAZİ KOCADAĞ KİMDİR?

Eğitimci Gazeteci- Yazar Niyazi KOCADAĞ 1976 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı. 2001 yılında Gazi Üniversitesi İşletme ve Finansman bölümünden mezun oldu. Mezuniyetini takiben 13 yıldır öğretmenlik yapan KOCADAĞ’ın bugüne kadar ‘İçimden geldiği gibi’ (2 baskı), ‘Emuse’ (5 baskı), ‘Sevgi Biriktir’ (3 baskı) isimlerinde  yayınlanan ve toplam baskısı 40.000 i aşan üç kitabı mevcuttur.

Niyazı KOCADAĞ İl İstihdam Kurulu denetim kurulu üyeliği ( 2010 -2013 ) Öğretmen evi Denetim Kurulu başkanlığı ( 2006- 2008 ) görevlerinde de yer almış olup;  Halen Şanlıurfa Ticaret Meslek Lisesi’nde “Meslek dersleri öğretmeni ” olarak görevine devam etmektedir. KOCADAĞ evli ve iki çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.