banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Nimetoğlu; Yıllardır Urfa'nın elektrik sorunu çözülmüyor
Elektriklerin kesilmesi ile mağdur olan vatandaşların feryadına yetkililerden herhangi bir açıklama gelmezken, Ana muhalefet partisi CHP'nin il başkanı Halil Nimetoğlu'nun güçsüzler yurdunu ziyaretinde de elektriklerin kesik olması tepki çekti. Nimetoğlu, sorunun yıllardır çözülemediğini ifade etti.

Nimetoğlu, bu durum Urfa'mızın gelişmişlik açısından ne kadar geri kaldığını ortaya koyuyor ifadesini kullanırken, buradan ilgililerin bunu duyması gerektiğini ve bu sorunun bir an önce çözülmesini istedi.
Nimetoğlu, güçsüzler yurdunda kimsesiz yaşlılarla kucaklarken yaşlıların gözyaşlarına hakim olmadığı görüldü. Yaşlılara çeşitli hediyeler verilirken onlara unutulmayacaksınız mesajı verildi.

Nimetoğlu, "Hemşerilerimizi ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizi sıkça yapacağız. Böylesi güzel bir kurum için belediye başkanında teşekkür ederiz."dedi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Halil Nimetoğlu, Güçsüzler Yurdunu ziyareti esnasında elektriğin kesik olmasını çözülemeyen bir sorun olarak değerlendirdi.

Şanlıurfa'nın kış ayına girmesi ile birlikte elektrik kesintilerinin yaşanması önüne bir türlü geçilemedi. Her gün ilin farklı bir yerinde yaşanan kesintilerin bir türlü çözülememesi dün CHP İl Başkanı Halil Nimetoğlu'nun katıldığı Güçsüzler yurdundaki programda da yaşandı.

Elektrik kesintini kentin yıllardır çözülemeyen bir sorunu olarak değerlendiren Nimetoğlu: "Yıllardan beri bu kentin çözülemeyen bir sorun bu da eletrik enerjisidir. Bu sorun 40- 50 yıldır var. Bu elektrik sorunun farklı bir basın açıklaması ile basınla paylaşmayı düşünüyordum fakat katıldığımız bu programın bir gaz lambası altında yapılıyor olması gerçekten çok üzücü bir durum." dedi.  
Orhan Kaya / Yeniurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.