banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Nikahsız Sekreterinden Çocuğu Olan AKP'li Bakan Kim?

MHP’lilerin seks kasetlerini yayınlayarak partiyi sarsan Farklıülkücülük isimli sitenin ardından, bu kez AK Parti hedef alındı.

Aynı isimle kurulan bir başla siteden bugün yapılan açıklamada AK partili bakan ve milletvekilleri ile ilgili şok iddialarda bulundu. Site, açıklamasında "Nikahsız eşten çocuk sahibi olan AK Partili kim?", "TOKİ’den ev alan çapkın milletvekilleri kim?" diye sordu. Bu kişilerin açıklanmasını isteyen site, aksi takdirde bu kişileri kendilerinin açıklayacağını ileri sürdü.

SİTEDEN YAPILAN TEHDİT DOLU AÇIKLAMA ŞÖYLE;

NİKAHSIZ EŞTEN (SEKRETERİNDEN) ÇOCUĞU OLAN AKP Lİ BAKAN KİM.. ?
TOKİDEN 1+1 DAİRE ALAN MİLLETVEKİLLERİ KALABALIK AİLELERİNİZİ ORAYA YERLEŞTİRMEK İÇİNMİ… METRESLERİNİZLE ZAMAN GEÇİRMEK İÇİNMİ ALDINIZ..
TOKİDEN 1+1 DAİRE ALAN ÇAPKIN MİLLETVEKİLLERİ KİM..?

BU KİŞİLERİ HALA BAKAN KOLTUKLARINA MI OTURTACAKSINIZ YOKSA PARTİDEN İHRAÇMI EDECEKSİNİZ.?

BU KİŞİLERİ EN YAKIN SÜREDE AÇIKLAMAZSANIZ BİZLER AÇIKLAYACAĞIZ. SÖZ SİZDE SYN ERDOĞAN..!!!! BU HALKIN BAKANI OLAN KİŞİLERİN HAYATLARININDA ÖRNEK OLMASI GEREKİR.. SİZDE ÖRNEK İNSAN OLDUĞUNUZU GÖSTERİN… PARTİDEN BİZ AÇIKLAMADAN İHRAÇ EDİN!

22 MAYIS SAAT 23;00  KADAR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ. !

ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.