banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Nihat Ergün; Kalkınma için Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği şart VİDEO

Bir otelde düzenlenen toplantıya Bakan Ergün'ün yanı sıra, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Avrupa Yatırım Fonu Başkan Yardımcısı Marjut Santoni Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Aylin Kırıcı, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İlhan Karakoyun, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu çok sayıda yerli ve yabancı yatırımcı katıldı.

 

Burada bir konuşma yapan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, benzeri toplantının İstanbul’da yaptıklarını 26 bölgesel toplantının Şanlıurfa Diyarbakır toplantısının ise Şanlıurfa’da yapıldığını belirtti.

Bu tür toplantıların çok verimli olduğunu ve herkesin bir fikir ürettiğine dikkat çeken Bakan Ergün; “Fikriniz ne olursa olsun bunu mutlaka ifade edin. Her fikirde bir kıvılcım vardır” dedi.

Bakan Ergün toplantıdan sonra Karayolu ile Gaziantep’e geçecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.