banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Nihat Çiftçi, Karaköprü'de 3 Yılda neler yaptı?
'Şeffaf yönetim' anlayışıyla halka hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Çiftçi, 80 bin kişinin oturduğu bazı il ve birçok ilçeden büyük nüfusa sahip beldenin ilçe olmasını beklediklerini söyledi.

İlçe merkezine 4 kilometre uzaklıkta olan ve gecekondu bulunmayan 80 bin nüfuslu Karaköprü Beldesi Belediye Başkanı AK Partili Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte ilçe statüsüne kavuşmayı beklediklerini söyledi. Göreve seçilmesi ardından geride kalan 3 yılda sürekli geleceği planlayarak hizmet yaptıklarını ifade eden Başkan Çiftçi şöyle konuştu:

"Beldemizde 3 yıl içerisinde 19 semt pazarı, 30 modern park projesini yaptık. Yine çalışmalarımızda alt ve üst yapı, yeşil alan, dere ıslahı gibi sorunlara da ağırlık verdik. Tabi ki bu hizmetlerin yanı sıra halkımızla kaynaşmak için eğitim ve sportif aktiviteleri ihmal etmedik. 244 bin metrekare parke taşı döşemesi yaparak vatandaşlarımızı tozlu, çamurlu yollardan kurtardık. Bu hizmetlerimizi yaptığımız sırada her şeyimiz şeffaf bir anlayış içerisinde gerçekleştirildi."

Gazetecilerin sorunlarını da yanıtlayan Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'nın önümüzdeki yıl içerisinde büyükşehir statüsüne kavuşacağını, böylece Karaköprü'nün de ilçe olmasını beklediklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.