banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Nihat Çiftçi İlk Seçim bürosunu açtı-VİDEO

Açılışının önümüzdeki günlerde görkemli bir şekilde yapılacağı ilk seçim bürosuna akın akın gelen vatandaşlar yoğun ilgi göstererek AK Parti Karaköprü Belediye Başkan adayı Av. Nihat Çiftçi’ye olan desteklerinin sonsuz olduğunu belirtiyorlar.

AK Belediyecilik örneğini gösteren, şeffaf ve halkın katılımı ile birlikte el ele yönetilen Karaköprü Belediyesinde Av. Nihat Çiftçi’yi tekrar görmek isteyen Karaköprü’lüler tam destek sözü veriyorlar.

Başkan Çiftçi, sabah saatlerinde Pazar esnafını ve alış veriş yapan vatandaşları ziyaret ederek AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Fadime Aydın ve üyeleri ile bir araya geldi. Daha sonra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu ile birlikte Tülmen Köyüne geçen Başkan Çiftçi kadınlar tarafından kurulan besi çiftliğini ziyaret ettiler.

Akşam saatlerinde ise AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Karaköprü’deki Seçim bürosuna gelerek Başkan Çiftçi’nin 5 yıllık döneminde çok güzel ve başarılı bir çalışma yaptığını Karaköprü’de AK Belediyecilik örneğini sergilediğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.