banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

NİHAT ÇİFTÇİ AKZİYARET'TE-video


Seçim çalışmaları kapsamında bütün köyleri gezen AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, önceki gün Karaköprü İlçesine bağlanan ve mahalle statüsüne geçen Akziyaret köyüne giderek köy meydanında halka hitap etti.

2009-20014 yılları arasında yapılan belediyecilik hizmetlerinin azımsanmayacak kadar önemli olduğunu belirten Başkan Çiftçi, İlçeye yapılan hizmetlerin aynısının köylere de yapılacağını ve 5 yıl içerisinde Karaköprü’deki gelişmişliği bu mahallelerimize getirmek istediklerini dile getirdi. Köy sakinlerinin can kulağı ile dinlediği Başkan Çiftçi; “Akziyaret köyümüz başta olmak üzere bütün köylerimizin su, yol, alt ve üst yapı sorununu bitireceğiz. Gençlerimize semt sahaları, spor alanları, kadınlarımıza kurslar kazandırarak Taziye evleri yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.