banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Necmettin Erbakan vefat etti

Necmettin Erbakan vefat etti

Ankara'da tedavi altında olan Necmettin Erbakan, saat 11.40'ta hayatını kaybetti.

Konu ile ilgili ilk açıklama Oğuzhan Asiltürk'ten geldi: 

Türkiye'nin çok büyük bir değiri kaybedilmiş oldu. Bütün ömrünü bu milletin daha iyi yerlere gelmesi için mücadele verdi. Ölümüne kadar da bu mücadeleden ayrılmadı. Şükranla yad ediyoruz. Erbakan Hoca bu politik mücadelede her şeyini kaybetti. Bu mücadeleyi yaptı. Allah rahmet eylesin. 

Bir hasta gibi davranmadı. Partisinin çalışmalarını yürüttü. Sağlığı açısından uygun değildi ama sonuna kadar bu çalışmaları yaptı. Takdir edilecek bir liderdi. Her anında fazla rahatsız etmemek için kısa bir süre yanına gidip görüştük. 

Yasin Hatipoğlu: İslam aleminin başı sağolsun. Türkiye'nin, dünyanın, İslam aleminin muhtaç olduğu büyük bir liderdi. Haberiniz olsa da olmasa da sizin de hizmetindeydi. Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya düzeni. Son olaylar çok üzüyordu onu, çünkü insanlığı ve dünyayı düşünüyordu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.