banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Nebati; “Şanlıurfa, bölgenin yıldızı olacak”



“2015-2019 Yeni Şanlıurfa Yeni Projeler”, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Kasım Gülpınar, Doç.Dr. Halil Özcan, Doç.Dr. Abdülkerim Gök, Seydi Eyyüpoğlu, Mahmut Kaçar ve Mehmet Akyürek, Milletvekili adayları Yıldız Konal Süslü, Abdullah Yeşil, Prof.Dr. Mazhar Bağlı, Hamide Sürücü ve Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, İl SKM Başkanı Süleyman Elgün, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ve üyeleri, Gençlik kolları Başkanı Sedat Ertürk ve üyeleri ile çok sayıda partili ve vatandaşların katıldığı, 5 yerel televizyondan da canlı yayınla dünyaya duyurulduğu törenle tanıtıldı.

Törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Dr. Nureddin Nebati, Şanlıurfa’ya yakışır Güneydoğu’nun en büyük ‘Kent Parkı’nınyapılacağını, Şanlıurfa’nın yeşile bürüneceğini, trafiğinin rahatlatılacağını, sanayisinin geliştirilerek işsizlerimize iş imkânı sağlanacağını, gerçekleştirilecek yüzlerce projelerle Şanlıurfa’nın yatırımlara doyacağını ve bölgenin yıldızı bir şehir olacağını söyledi.

Şanlıurfa her yönüyle kalkınacak
Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen “2015-2019 Yeni Şanlıurfa Yeni Projeler” tanıtım toplantısının açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 7 Haziran seçiminin seçimlerin anası, anaların seçimi olduğunu belirterek, seçimler sonrasında tekrar tek başına iktidar olacak AK Parti ile Türkiye’de huzur ve güvenin artarak devam edeceğini, çözüm sürecinin sonlandırılmasıyla artık anaların ağlamayacağını, Türkiye’nin her bölgesi olduğu gibi Şanlıurfa’mızın da her yönüyle kalkınacağını söyledi.

Devir hizmet devridir
Daha sonra konuşan ve tarihte dış güçlerin bu ülkeyi parçalamaya çalıştığını ancak bunu başaramadıklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise, “Çalışanın ayrı kafasını karıştırıyorlar, Türk'ün kafasını ayrı, Kürt'ün kafasını ayrı Arap'ın kafasını ayrı karıştırıyorlar. Nasıl Çanakkale'de, Sarıkamış'ta 72 millet karşımıza geçti, bizim toprağa gömüldülerse, zayiat verdilerse aynısı yapıyorlar. Biri Amerika'dan konuşuyor, biri batıda ‘Türkiye Türklerindir’ diyor. Bir yandan da Kılıçdaroğluile hepsi topyekûn diyorlar ki;‘bu AK Partiyi yıkalım’.Bu ülkede yaşayan her birey devlet nezdinde birdir. Ancak eski Türkiye'de bu durum paraya mevkiye göre değişiyordu. AK Parti bunlara karşı dedi ki;‘bu toprakta yaşayan herkes insandır’. Hepsine o gözle baktı,yaradanıyaradandan ötürü sevdi. ‘Herkes nasıl Allah indinde eşitse, devlet indinde de eşittir’ dedi bu hükümet. ‘Bu vatanda yaşayan Arap'ın da, Türk'ün de, Kürt'ün de temsilcisi benim’ dedi.Devir hizmet devridir. Devir halka ulaşma devridir. Laf devri değildir. Lafla peynir gemisi yürümez. Çalışacaksın, çabalayacaksın, hizmet üreteceksin. Halkın sevgisini kazanacaksın. Bu halk her türlü hizmetin en iyisine layık.Önceki dönemde 4 yılda 400 proje vaadimizi fazlasıyla yerine getirdik, 7 Haziran seçimleri sonrasında da yüzlerce çok önemli projeleri gerçekleştireceğiz” diyerek, yeni projelerle ilgili Nureddin Nebati’nin vereceğini söyledi.

Şanlıurfa ve ilçeleri her alanda kalkınacak
Dev ekranlara yansıtılan görüntüler eşliğinde yeni projeleri tanıtan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Nureddin Nebati de, ‘2015-2019 Yeni Şanlıurfa Yeni Projeler’ tanıtım toplantısına katılan herkese teşekkür ederek, “Bilindiği gibi AK Parti iktidarı olarak Şanlıurfa’ya son 13 yılda 24 milyar TL yatırım ve destek sağladık. 2015 – 2019 yılları arasında ise; ‘Yeni Şanlıurfa Yeni Projeler’le donatılacak. Gerçekleştirilecek olan yüzlerce projeler ve hizmetlerle, sağlanacak desteklerle Şanlıurfa ve Şanlıurfalı hizmete doyacak. Yapılacak birçok tesislerle işsiz gençlerimize iş imkanı sağlanacak. Şanlıurfa merkez ve ilçelerinin tamamı her alanda kalkınacak.Şanlıurfalıların desteğiyle, 7 Haziran 2015 seçimleri sonrasında, hizmetlerine devam edecek olan AK Parti iktidarı ile, öncelikle 20. Zırhlı Tugayı şehir dışına taşınarak, Şanlıurfa’ya yakışır Güneydoğu’nun en büyük ‘Kent Parkı’ haline getirilecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde temeli atılan Bin 700 yataklı Şehir Hastahanesi en kısa sürede hayata geçirilecek.Ankara-Konya-Adana-Gaziantep-Şanlıurfa arası Hızlı Tren ile ulaşım çok daha kolaylaşacak.Karaköprü-Çevik Kuvvet 3 katlı Köprülü Kavşağı, Sırrın-Karaköprü Çevre yolu 3 katlı Köprülü Kavşağı, Eyyubiye-eski Hava Alanı Yolu Yonca yaprağı Köprülü Kavşağı ile Şanlıurfa Trafiği nefes alacak.1 Köprülü Kavşak, 4 Dalgeç ve yan yollar ile Abideden Hava Limanına kadar ışıklara takılmadan ulaşım imkânı sağlanacak.‘Yol Medeniyettir’ düsturu ile il ve ilçelerimizin genelinin bağlantı ve çevre yolları yapılarak ulaşım daha kolay ve rahat sağlanacak” dedi.

Şanlıurfa’ya İkinci Üniversite
Projelerin süratle hayata geçirileceğini belirten Nebati, “İkinci Üniversiteyi Şanlıurfa’ya kazandıracağız.GAP Vadisine yapılacak tesislerle Şanlıurfa hayat bulacak, Şanlıurfa daha yeşil olacak.Hilvan, Siverek ve Viranşehir Pompaj Sulamasına kavuşacak.Kırsalda 500 adet Ta’ziye Evi yapılıyor. Köylerimizin tamamına Ta’ziye Evleri yapılacak.Her aile uygun fiyatla konut sahibi olacak.Organize Sanayi Bölgesi (OSB) büyüyecek, istihdam artacak.Şanlıurfa’ya yakışır Kültür Merkezi ve Fuar Alanı yapılacak.Şanlıurfa’ya daha birçok hizmet ve yatırımlar yapılacak. Şanlıurfa’mız ve Şanlıurfalı kardeşlerimiz her şeyin en iyisine layıktır.Yeni Türkiye, Yeni Şanlıurfa yolunda ikinci yarı başlıyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.