banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Müsteşar Yardımcısına Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müsteşar yardımcılığına atanan Şanlıurfalı Mehmet Selim Bağlı’yı makamında ziyaretin ederek hayırlı olsun temenisinde bulundular.

 

Yaklaşık olarak bir saat süren görüşmelerin ardından başkan Zahit ve Müsteşar yardımcısı Mehmet Selim Bağlı daha sonra Ankara’da düzenlenen Şanlıurfa Tanıtımının etkinliğine katıldı.

 

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  Müsteşar yardımcısı olan Şanlıurfalı Mehmet Selim Bağlı, Birecik Lisesindeki eğitiminin ardından Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F Kamu Yönetiminde yüksek öğrenimini, sonrasında da Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Ekonomisi alanında yüksek lisans ve doktorasını tamamlayan Bağlı, iyi derecede İngilizce ve Arapça biliyor.


Evli ve üç çocuk babası olan Mehmet Selim Bağlı, 1999 yılında Maliye Bakanlığında Devlet Muhasebe Uzman Yardımcısı olarak mesleğe başladı. 2000 ve 2007 yılları arasında Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulunda Denetçi Yardımcısı ve Denetçi olarak görev yaptı.


Kamu yönetimi ve denetimi ile kamu alım mevzuatı inceleme çalışmalarında bulunan ve TRT, Türk Telekom, RTÜK, İller Bankası, TEAŞ, KOSGEB, TEKEL ve PTT’de TBMM KİT Komisyonu adına denetim ve incelemeler yapan Mehmet Selim Bağlı, Nisan 2007’den bu yana Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İç Denetçi olarak görev yapıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.