banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Mustafa Zahit'ten taziye mesajı

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, başkanlığında toplanan Merkez İle Yönetim Kurulu toplantısının ardından Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının kendilerini derinden üzdüğünü belirtti.

 

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Müslüm İncebıyık’ında katıldığı Merkez İlçe Başkanlığı rutin olarak yaptıkları toplantıda ana gündem maddesi olarak 12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri sürecinde yapılacaklar değerlendirildi.

Aday adaylarının AK Partiye rağbetini değerlendiren Zahit; Vatandaşlarımızın ve milletvekili aday adaylarının partimize olan yoğun ilgisinden dolayı memnuniyet duyduğunu, AK Partinin insan odaklı bir parti olduğunu söyleyen Zahit; “Gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür” etti.

 

Zahit Milli görüş lideri ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 54. Hükümeti’nin Başbakanı, Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının kendilerini derinden üzdüğünü merhum  Erbakan’ın hizmetleriyle olduğu kadar şahsiyetiyle ve insani özellikleriyle milletimizin sevgisini ve saygısını kazanmış bir lider olduğunu belirterek “Merhuma Cenab-I Allah’tan rahmet niyaz eder, ailesine ve Saadet Partisi camiasına sabırlar dileyerek Türk milletinin başı sağolsun” dedi

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.