banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Mustafa Zahit'ten Plaket Ödülü

AK Parti Anayasa Değişikliği Halkoylamasına Şanlıurfa’da yüksek katılım ve % 95 oranında evet’le sonuçlanması AK Parti Teşkilatında sevince yol açtı.

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit referandum sürecinde katkılarından dolayı AK Parti İl Yöneticilerini, Merkez İlçe Yöneticilerini, İl Genel Meclisi üyelerini, Belediye Meclisi Üyelerini, Muhtar dernek başkanlarını, Muhtarları, STK yöneticilerini, Sandık Kurullarını, İşadamlarını, AK Parti mahalle başkanlarını ve AK Parti İl personelini plaketle ödüllendirdi.

Plaket törenin ardından konuşan AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit; Şanlıurfalılar özgürlük ve eşitlik getiren anayasa değişikliği düzenlemesine büyük katılımla %95 oranında evet demeleri, özgürlüğü ve eşitliği ne kadar arzuladıklarını gösterdiler. Demokrasiye sahip çıkmada büyük iş çıkardılar. Bu süreçte Gerek AK Parti adına gerekse STK adına çalışan arkadaşlarımızı bir plaketle çalışmalarını takdir etmek istedik. Katkılarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

http://www.balikligol.com/images/news/21-09-2010-13-01-23-72043000.jpg

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.