banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Mustafa Zahit; Kazanan Urfa oldu
12 Haziran’da gerçekleştirilen Milletvekili genel seçimleri nedeniyle AK Parti Merkez İlçe Başkanlığında Mustafa Zahit, basın toplantısı düzenledi.

AK Partinin zaferle çıktığı bir seçimi geride bıraktığını ifade den Mustafa Zahit; , "12 Haziran genel seçimlerinde göstermiş oldukları yoğun çalışmalar sonucunda zaferimizi elde ettik. Şanlıurfamıza güvenilir ve hızlı hizmetler konusunda sayın milletvekillerimiz Meclis’te bizleri ve Şanlıurfalıları temsil ederek bizim için çalışacaklar. Bu seçime katkısı olan tüm partililerimizi ve partimize gönül vermiş Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum” dedi.

Zahit; “12 Haziran 2011 seçimlerinin tartışılmaz galibi milletimiz oldu. Kazanan demokrasimiz; Kazanan özgürlük davamız; ve hiç şüphesiz kazanan birliğimiz, beraberliğimiz, bütünlüğümüz ve Şanlıurfa oldu. 12 Haziran 2011 milletvekili genel seçimlerinin tüm türkiye’ye ve Şanlıurfa’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” diyerek sözlerini bitirdi.

AK Parti Merkez İlçe binasındaki basın toplantısının ardından kokteyl veren kokteyl verildi. Kokteyle milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar ve Halil Özcan ile listede olup milletvekili seçilemeyen Bekir Eren ve Zeynep Müjde Sakar katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit; yoğun bir çalışma sonunda Milletvekili seçilemeyen Bekir Eren ve Zeynep Müjde Sakar’a çalışmalarından dolayı plaket hazırladı. Kasım Gülpınar Bekir Eren'e plaket takdim ederken, Zeynep Müjde Sakar'a ise Mahmut Kaçar verdi. Kokteyle katılan Milletvekilleri, Merkez İlçe Başkanın bu kokteylinden dolayı teşekkür ediyoruz. bundan sonra artık görevimiz başladı. Urfa için birlikte çalışmaya başladık" dediler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.