banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Mustafa Zahit; İsrail'i kınıyoruz, Divanyolu kapatılmasın

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ZAHİT: İSRAİL'İ KINIYORUZ

AK Parti Merkez ilçe başkanlığı olarak haftalık rutin toplantılarımızdan birinde daha birlikteyiz. Ülke olarak İsrail devletinin yapmış olduğu baskın vahşetini hep birlikte gözlemledik.

Ayrıca İskenderun'da askerlerimiz hain bir saldırı ile şehit olmaları bizleri derinden yaralamıştır. Bu iki olaydan dolayı şehitlerimizin ailelerine başsağlığı, kendilerine Allahtan Rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Bu iki talihsiz olayı şiddetle kınadığımızı kamuoyuna ve halkımızın bilmesini isteriz. Başta Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan ve hükümetimiz tüm diplomatik girişimlerde bulunarak İsrail hükümetine ve teröre gerekli yanıtı vermiştir.

DİVANYOLU CADDESİ KAPATILMASIN

Bir diğer konu şehir merkezimizin ana alterlerinden divan yolu caddesini belediyece kapatılması kamuoyunda konuşulmaktadır. Alternatif cadde oluşturulmadan bu caddenin kapatılması yıllardır burada hizmet veren tıp merkezleri, konuk evleri, oteller, kuyumcu ve eczacı esnafını, beyaz eşyacıları ve orada bulunan tüm esnafımızın mağdur olmasına neden olacaktır.

Bu vesile ile Divanyolu caddesi kapatılmadan önce o bölgede hizmet veren esnafın mağdur edilmeden alternatifler üretilerek çözüm bulunması en büyük temennimizdir. Dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.