banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Mustafa Zahit Hastalara Ziyaret Etti
Hafta sonları da ziyaretlerine ara vermeden devam eden Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hasta ziyaretlerini de aksatmıyor.
Şanlıurfa Araştırma ve uygulama hastanesinde hasta ve hasta yakınlarını ziyaret eden başkan Zahit hastalıkların en kısa sürede atlatılmasında moral motivasyonun önemli olduğunu belirtti.
Hastalarla sohbet eden Başkan Zahit sıkıntılarını ve istekleri olan hastalara da gerekli yerlere talimatlar vererek yardımcı olmaya çalışırken, hasta yakınlarının da sıkıntılarını dinleyip not almayı da ihmal etmedi.
Yönetim kurulu üyeleriyle eşlik eden başkan Zahit'i gören hasta ve hasta yakınları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken bir hasta, "Hastalık gibi zor günlerde unutulmamak, hatırlanmak önemli. Bizi unutmayarak ziyaretimize gelen başkan Mustafa Zahit'e ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Zahit ise yaptığı açıklamasında; '' Elimizden geldiği kadar iyi ve kötü günlerinde hastalarımızın yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu anlamda Şanlıurfa Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek moral vermek biraz da olsun hastalıklarını unutturmak için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Şanlıurfa'da ve tüm dünyada hasta olan kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerinde bulunup Yüce Allah'tan şifa diliyorum.” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.