banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Mustafa Zahit, Haliliye Belediye Başkan adaylığını açıkladı VİDEO

 

Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte merkeze bağlı 3 ilçe daha yerel seçimlere girecek. Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye ilçelerinde de seçim hareketliliği başladı. Yaklaşan yerel seçimlere doğru Urfa’da, aday adayları gün geçtikte artmaya devam ederken, kapatılan Ak Parti Merkez ilçe Başkanlığının 4 dönemdir başkanlığını yürüten İş Adamı Mustafa Zahit Haliliye İlçe belediye başkanlığına aday adayı olduğunu bugün Ak Parti İl başkanlığına gidip başvurusunu yaparak resmen açıkladı. Yoğun bir desteğin olduğunu aday adaylık başvurusunda, Mustafa Zahit seçime iddialı gireceği görülüyor.

Ak Parti İl Başkanlığına giderek Haliliye ilçe belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulunan İş Adamı Mustafa Zahit, akraba ve dostlarının yoğun isteği üzerine bu yarışa girdiğini belirtti.


Ak Parti çatısı altında bir atama, 3 kongre, 4 dönem merkez ilçe başkanlığı görevi yürüten Mustafa Zahit, ‘Bu süre zarfında teşkilatımın, partimin bana önerdiği aynı çizgide yürüdüm. Hiçbir şekilde hiçbir yerde aday olmadım. Her zaman partimin emrinde bir nefer olarak görev yaptım. Ancak bugün büyükşehir yasası ile birlikte görev sürem sona erdi. Tabii buda sevindirici bir durumdur çünkü şehrimiz büyükşehir oldu. Bununla beraber şehrimiz daha çok büyüdü. Bu görev süremde birçok teşkilat mensubu arkadaşlarla çalıştım. Yaklaşık 7 il başkanları ile birlikte çalıştım. İl başkanımız av. Yusuf Eğilmez benim 7’inci il başkanımdır. Daha önce il başkanı ile birlikte çalıştım. Bu görev süresince gerçekten heyecan verici idi, uzun süre idi, burada dopdolu geçti. Bu emeklerimin hepsi Ak partime helal olsun. Burada bugün sevenimiz, dostlarımız bizleri yalnız bırakmadıkları içinde teşekkür ediyorum. Buradaki vatandaşlarımız bugün burada bu kadar emeğiniz var. Burada kendi partinizde aday olacaksınız dediler, bizlerde hemşerilerimizi, dostlarımızı, akrabalarımızın sesine kulak verdik. Bugün Ak parti il başkanımıza aday dilekçemizi sunduk. Cenab-u Allah partimize ve şehrimize de, memleketimize de, dostlarımıza, hemşerilerimize hayırlı, uğurlu etmesini yüce Allah’tan temenni ediyorum. Burada il başkanımızın da belirttiği gibi önümüzdeki süreç zorlu bir süreç, biz hepimiz Ak partiliyiz, ruhumuz Ak partili, biz canla, başla partimize çalışacağız. Çünkü görev sürem bittiğinde de belirttiğim gibi, Ak partili üye olmak bile bizler için büyük bir şereftir, onurdur, gurur duyuyoruz. Bizler başbakanımızı seviyoruz, partimizi seviyoruz. Bu yüzden bugün Ak parti il binamızda Haliliye ilçe belediye başkan aday adaylığı için başvurusu formumu iletmiş bulunmaktayım. Bundan sonraki söz halkımızın, söz Ak partimizin, bu güzel günümde şahsımı da yalnız bırakmayan değerli, dostlarımıza, akrabalarıma, hemşerilerime çok teşekkür ediyor adaylığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.


Ak parti İl başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise, ‘’Bilindiği üzere ilimizde ve tüm Türkiye’mizde Ak Parti aday adayı süreci başladı. 1 Ekim ve 1 Kasım tarihleri arasında ilçe belediye başkan aday adayları için il başkanlığımıza müracaatlar devam ediyor. Bugünde yıllarca Ak partiye hizmet etmiş, yaklaşık 10 yıl merkez ilçe başkanlığı yapmış, değerli bir arkadaşımız bugün Haliliye ilçemizde aday adaylığı başvurusunda bulundu. Öncelikle şahsına, ailesine, Şanlıurfa’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu süreç bizim için çok önemlidir. Bizler aday adaylığı sürecini çok canlı yaşayan biriyiz. Milletvekili aday adaylığı da böyle canlı olmuştu. ‘’ Dedi.

 

Haber: www.balikligol.com

VİDEO



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.