banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Mustafa Zahit. Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

AK Parti eski merkez ilçe Başkanı Mustafa Zahit, AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı olarak bu hizmet yolunda bende varım dedi.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat'a resmi dilekçesini sunan Zahit: "Öncelikle AK PARTİ'MİZE kuruluşundan itibaren EMEK vermiş ve teşkilat içerisiden gelmiş biri olarak başta daha önce ve şimdi partimizde görev alan tüm il teşkilatı olmak üzere tüm ilçe teşkilatlarımıza Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle, Köy Başkanlarımıza, ve AK Partiye gönül vermiş bütün vatandaşlarımıza ve Belde teşkilatlarımızda görev alan tüm vefakâr ve cefakâr AK Partili kardeşlerimi yürekten selamlıyorum.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti’mizden Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı olmuş bulunmaktayım. 

Mustafa Zahit kimdir? Mustafa Zahit, AK Parti’nin 2001 yılında Sayın Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulmuş olan bu partiye yürekten gönül vermiş ve emek vermiş biri olarak 2004- 2014 yılları arasında bu partide merkez ilçe başkanı olarak görev aldı. 

2004 ile 2014 Yılları arasında başta Merkez İlçe Başkanlığı olmak üzere bu ilçe başkanlığına 1 atama 3 tane de kongre de başkan seçilerek 10 yıl boyunca bu partiye hizmet vermiş bulunmuştur. Görev süresi boyunca merkez ilçe başkanı olarak 2 yerel seçim, 2 referandum ve 3 büyük kongre olmak üzere sayısız heyecanlar yaşayarak partisi için gece gündüz demeden hizmet eden birisidir.

2014 yılında çıkan kanun ile birlikte Şanlıurfa’nın da Büyükşehir olması ile hasebiyle birlikte merkez ilçe başkanlıkları 3 bölünerek ilçe başkanlıklarına bölündü. 

2014 Yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı olarak bu göreve talip oldu ama kendisine verilmeyen bu görev verilmediği halde AK Partiye sevdalı biri olduğu için genel ve yerel seçimlerde sanki bir adaymış gibi çalışarak partisine gece gündüz hizmet etti. 

Sanki bir adaymış gibi partisinin vermiş olduğu tüm görevleri başarılı bir şekilde icra etti. Ve ayrıca partisinin kendisine vermiş olduğu hiçbir görevden de kaçmadı. Kendisine verilen SKM Başkanlığı olmak üzere yine çeşitli kademelerde görev alarak bu görevleri başarılı bir şekilde icra etti. 

Partim şayet bana bu Adaylık görevi verdiği takdirde Haliliye ilçemizi AK Belediyecilik modeli ile halkımızla, STK’larla, vatandaş ve esnafımızla birlikte ortak akılla yeni vizyonla hep birlikte yönetmeye talip olacağız.  

Haliliye ilçemize yeni bir heyecan, yeni bir vizyon, yeni bir aşkla yönetmeye talip olarak istenilen hizmetleri güçlü bir kadroyla yerine getireceğiz. 

Bizim aday profilimiz, bizim önceliğimiz, insanların gönüllerine girmeye geliyoruz.  Yüreklerine dokunmaya geliyoruz. 

Aday profili ulaşılabilir olmalı, biz bu saymış olduğumuz taahhütlerimizi zaten görev yapmış olduğumuz 10 yıl boyunca Merkez ilçe Başkanlığını yaparak bu sınavı başarılı bir şekilde vermiş bulunmaktayız. 

Bunu da değerli Urfalı hemşehrilerimiz bilmektedir ve Şanlıurfalı hemşehrilerimizin takdirlerine bırakıyorum. 

Ve şunu da eklemeden geçemiyorum. 

EMEK DEMEK, HAK DEMEKTİR.

Aynı zamanda esnaf bir aileden de gelmiş olmamız hasebiyle sürekli halkımızla ve insanlarımızla da iç içeyiz. 

Bu sınavı daha önce de yapmış olduğumuz merkez ilçe başkanlık ta vermiş bulunduk. 

Bu minvalde geçmiş dönemlerde partimizde görev almış olan birçok değerli arkadaşımız var, partiye emek veren, gecesini gündüzünü, katan insanlar var, bizim arzumuz şu ki bu insanlar bu partide bir yerlere gelmeli emekleri heba edilmemeli, emekleri hiç edilmemeli partimiz bizim insanımızdır deyip geçmemelidir.

Şanlıurfa’mız da il ve ilçelerden Belediye Başkan Aday Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Aday Aday olan tüm arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum. 

Aday belirlemede Sonuç ne olursa olsun 

KAZANAN ŞANLIURFA’MIZ OLSUN.

KAZANAN AK PARTİMİZ OLSUN.

Kırmadan kırılmadan, incinmeden, incitmeden ve dürüstlük ilkesinden ödün vermeden ve en önemlisi ise AK Parti’mize zarar vermeden 

BARIŞ İÇİNDE YARIŞ diliyorum..." dedi.

İlçe Başkanı Canpolat ise AK Parti Merkez İlçe Başkanlığını uzun süre başarıyla yapan Zahit'e başarılar diledi.

Mustafa Zahit ve beraberindeki heyet daha sonra AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'ı ziyaret ederek bir süre görüştüler. Başkan Yıldız hayırlı olsun temenisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa yürür 5 yıl önce

Yolun açık olsun başarılar dilerim Gönüller’in Başkanı ZAHİT