banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Mustafa Zahit basın açıklaması

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit bugün yapılan Merkez İlçe Başkanlığı rutin toplantısını yaptı. Toplantının ardından basın açıklaması yapan Zahit; “Partimize aday adayların sayısının çok olması partinin büyüklüğündendir” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit; “Bugünkü toplantımızın gündemi pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasında Merkez İlçe Teşkilatımız eksiksiz olarak katılım gösterecektir. Yarışan bütün aday adaylarının hepsi bizim partilimizdir. Biz merkez ilçe başkanlığı olarak hepsine başarılar diliyoruz. Partimiz insan odaklı bir partidir. Milletin partisidir. Aday adaylarımızın çokluğu partimizin büyüklüğünü gösterir. İnsanlarımız partisini seviyor, insanlar sayın başbakanımızı seviyor ve insanlarımız partimizin ve iktidarımızın bu süre zarfında yapmış olduğu icraatları beğeniyor. Bundan dolayı partimize aday adayı patlaması olmuştur. Bizlerde teşkilat olarak bu durumundan gayet memnunuz.

Yapılacak olan temayül yoklamasının partimize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olmasını diliyor saygılar sunuyorum” dedi.

 

İbrahim Tatlıses’e yapılan saldırı ile ilgili üzüntülerini dile getiren Zahit; “Şanlıurfalı sanatçı hemşerimiz sayın İbrahim Tatlıses’e yapılan saldırıyı kınıyor sanatçımıza yüce Allah’tan hayırlı şifalar diliyoruz. Yaşadığımız bu yüzyılda böylesine çirkin olayların böylesine insanlık dışı olayların artık son bulmasını cenabı Allah’tan diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.