banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Mustafa Yavuz'a Fevzi Karataş'dan destek

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren  AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz, Mersavi Aşiret Lideri Fevzi Karataş'ı Karaköprü'den Büyükşehir Bewlediye Meclis Üyesi seçilen Sabri Yetim ile birlikte ziyaret ederek destek talebinde bulundu.

AK Parti çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra son olarak 4 yıl boyunca Halkla İlişkiler Başkanlığını yapan Mustafa Yavuz ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada; “Teşkilatlar bir partinin bel kemiğidir. Bir partiyi ayakta tutan teşkilatlarıdır. Bende yıllarca partinin mutfağında çalıştım. Şimdi Urfalıları meclkiste temsil etmek ve yeni Türkiye'nin yeni Urfa'sını şekilllendirmekl için bende varım diyorum. Bu anlamda Fevzi Karataş ağabeyimizden destek ve dua talebinde bulundum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fevzi Karataş ise siyasetin uzun bir mecra olduğunu bu yolda Mustafa Yavuz'a başarılar dilediğini belirtti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.